Om mig

Att få arbeta i människans tjänst, är det finaste uppdrag som finns! Efter 35 år i arbetslivet arbetar jag med InMoodi för att fortsätta möten med människor i olika livssituationer. 

I 20 års tid har jag arbetat som konsult i rehabilitering och frågor som rör arbetslivet, med fokus på stöd och vägledning till vuxna att komma tillbaka till arbete från sjukskrivning, både i privat och offentlig verksamhet.

Under senaste 12 åren har jag arbetat med psykosocialt stöd och psykisk hälsa för barn, ungdomar & familjer. 

Jag har också haft förmånen att få arbeta som chef och arbetsledare under olika perioder, och mina samlade erfarenheter gör att jag kan ta olika perspektiv i mina möten med människor.

Som psykoterapeut är jag särskilt intresserad av hur affekter påverkar oss; vårt beteende,  mående & hälsa,  vår förmåga till samspel & kommunikation. Hur våra tidiga livserfarenheter och berättelsen om oss själva påverkar oss i vardagen, både i familjen och på jobbet. Att ha vardagen och konkreta exempel som utgångspunkt är viktigt för mig. Teori och praktik måste hänga ihop, då kan förändringar ske, både för enskilda personer och organisationer. 

 Kristina

socionom, legitimerad psykoterapeut & legitimerad hälso- och sjukvårdskurator